Livrarea este gratuita la comenzile de peste 199 lei!

Artisti

Imagine Artist Maria Pauna 1

Maria Pauna este antreprenor in industria frumusetii inca din anul 2004, numele ei este asociat cu excelenta – in make-up, stilizarea sprancenelor, dermopigmentare si formarea profesionala in domeniu. Este make-up artist cu experienta indelungata, legiferant, formator, evaluator de competente, de asemenea fiind certificata in life coaching. A absolvit scoli importante de make-up, cum ar fi: Make-up Forever Academy si L.A. Permanent Cosmetic Institute.

Academia de beauty, Maria Pauna Academy, marca inregistrata, este cotata ca fiind cea mai buna scoala din domeniu ce ofera cursuri complete de Machiaj, Stilizare Sprancene si Dermopigmentare. Are acest statut datorita tehnicilor si materialelor folosite in predare si faptului ca Maria a primit instruire de la profesori reputati in industrie: Gina Brooke (make-up artistul Madonnei), Michelle Peck, Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentarii si Presedintele Asociatiei Italiene a Dermopigmentistilor si Dany Sasz, CEO Make Up Forever Academy

Imagine Artist Maria Pauna 2

Maria Pauna debuteaza ca Chief Make-up Artist pentru L’Oreal Romania incepand din anul 2004, cand a creat primul program de instruire pentru tineri make-up artisti si a devenit trainer oficial L’Oreal. In 2006 devine make-up artist oficial pentru prezentarile Jolidon de la Salon International de la Lingerie Paris.

Din 2008 este make-up artist si membru al juriului pentru concursul Elite Model Look International desfasurat pentru Romania. Ca make-up artist, are in portofoliu colaborari cu PRO TV, Estee Lauder Romania, Maybeline, Rowenta, Eurovision, Ersa Atelier, revista Burda, diferite proiecte de fotografie comerciala, productie muzicala, film, teatru si podium.

Maria Pauna si Laurence Alphandary

A realizat make-up pentru prezentarile designerilor Stephan Pelger pentru Keune Cosmetics si Givenchy, Alexandre de Paris, Fifi Chachnil, Doina Levintza, Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Catalin Botezatu, Ingrid Vlasov, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Liza Panait, Laura Olteanu, George Hosbota.

De-a lungul timpului, Maria a machiat personalitati de talie mondiala din lumea showbiz-ului printre care Nelly Furtado, Alanis Morisette, China Forbes (Pink Martini), Sting, Johnny Depp, Fifi Chachnil, Lauder Leonard, Tara Jarmon, Laurance Guedj Alphandary (l’Atelier Maquillage Paris), Gabriella Cilmi si numerosi artisti romani si vedete TV locale.

Selectați câmpurile care urmează să fie afișate. Celelalte vor fi ascunse. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
  • Imagine
  • SKU
  • Rating
  • Preț
  • Stoc
  • Descriere
  • Greutate
  • Dimensiuni
  • Informații suplimentare
  • Adaugă în coș
Faceți clic în exterior pentru a ascunde bara de comparație
Comparați
0
0